Vrijwilligerswerk

Het liefst naar de Filipijnen!

9 juli 2016

Vandaag heb ik in mijn blog alleen maar goed nieuws! Mijn telefoon heb ik een tijdje terug laten repareren dus die is nu weer gemaakt. Ik voelde me wel een beetje afgesloten zonder… Blij dat ik hem weer terug heb. Ik ga hoogstwaarschijnlijk vrijwilligerswerk doen in het buitenland, precies zoals ik het zou willen. Daarvoor moet ik nog wel wat dingen voorbereiden.

Vrijwilligerswerk doen

Als je vrijwilligerswerk wilt doen, dan kun je zoeken op ‘vrijwilligerswerk buitenland’ en dan kun je daar meer informatie over vinden. Ik heb alvast wat Vila kleding gekocht die ik in de zomer hier in Nederland kan dragen, maar die ook geschikt is om mee te nemen naar het buitenland. Maar laat ik niet afdwalen van het onderwerp, want het grootste nieuws is natuurlijk dat ik vrijwilligerswerk in het buitenland ga doen. Ik denk dat ik kies voor de Filipijnen. Het lijkt me erg mooi om daar werk te kunnen verzetten voor de bevolking. Daarnaast trekt Azië me ook vanwege de natuur, cultuur en de Aziatische keuken. Ik moet nog wel even kijken hoe ik het rond ga maken. Veel informatie heb ik al verzameld, maar ik moet natuurlijk ook op de Filipijnen zien te komen! Daarvoor moet ik bepalen naar welk eiland ik ga en ik heb geld nodig voor de reis en daar enkele weken zijn. Het zou kunnen dat ik daar misschien nog even voor moet gaan sparen. Ik heb net een huis gekocht wat een flinke aankoop was, maar ik hoop zeker nog dit jaar het plan te verwezenlijken!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply