-

Ik ga verhuizen!

1 april 2016

Voor mijn eerste blog heb ik meteen een spannend nieuwtje! Zoals ik al verteld heb woon ik op dit moment erg dicht bij mijn werk. Dat is natuurlijk ideaal, alleen wil ik toch graag naar een koopwoning op zoek. Nu huur ik een appartementje, maar ik ben er echt aan toe om nu mijn eigen stek te hebben. Helemaal na al dat reizen want toen sliep ik bijna elke nacht wel ergens anders!

Op zoek naar een koopwoning

Mijn huurwoning ligt nu vlak bij de binnenstad en dus ook dicht bij de horeca in Utrecht. Dat zorgt ervoor dat mijn huur ook best hoog is. Dat vind ik eigenlijk best zonde, want ik kan natuurlijk ook wat meer aan de rand van de stad gaan wonen en met de fiets naar mijn werk gaan. Daarmee zal ik wat geld kunnen besparen waardoor ik meer geld overhoud om mijn nieuwe huisje in te gaan richten! Ook al kan ik niet wachten tot ik een mooie koopwoning heb gevonden, er zijn ook een paar dingen waar ik tegenop zie. Zo moet je wel erg veel regelen om te kunnen kopen. Ik moest bijvoorbeeld een goede hypotheek uitzoeken en nog wat andere lastige klusjes. Gelukkig kon ik uiteindelijk al snel een  hypotheek oversluiten. Daarvoor heb ik wel meerdere bronnen gecheckt om de beste hypotheekrente te vinden. Ik wil natuurlijk niet veel te veel betalen! Ik had niet verwacht dat ik aan zoveel zaken moest denken, maar ik ben blij dat het klaar is. Na al die effort heb ik mezelf maar even verwend door een jurkje te kopen! Online zijn de keuzes en ik zag zoveel leuke jurkjes dat ik er alvast één besteld heb voor de zomer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply