Vrijwilligerswerk

Ik word vrijwilliger

30 juni 2016

Ik ga je vandaag iets vertellen wat misschien een beetje vreemd is. Ondanks dat ik nu net een eigen huis heb, begint het alweer te kriebelen om te gaan reizen! Ik kan het gewoon niet laten, zullen we maar zeggen! Nu denk ik eraan om vrijwilligerswerk te gaan doen. Het liefst in het buitenland, omdat ik nu eenmaal graag regelmatig in een andere omgeving wil zijn. Daarnaast hebben zoveel mensen in arme landen het moeilijk, dat het me ook beter lijkt om naar het buitenland te gaan.

Voorbereidingen treffen

Natuurlijk kun je niet zomaar ineens vrijwilligerswerk in het buitenland gaan doen. Ik moet bepalen waar ik precies heen wil, hoe dat geregeld wordt, wat voor een werk ik ga uitvoeren, enzovoort. Daar zal ik me eerst goed in moeten verdiepen, maar het lijkt me geweldig om iets voor anderen te kunnen doen. Eigenlijk is het twee vliegen in één klap, ik kan reizen en ik help een ander ermee! Op vakantie gaan is leuk, maar ik wil ook zeker nuttige dingen doen. Het verder verdiepen in mijn plan moet ik nog gaan doen, maar daarvoor zal ik eerst een telefoon reparatie moeten regelen… Mijn telefoon is namelijk kapot gegaan tijdens het vrijgezellenfeestje afgelopen zaterdag. Het was inderdaad erg gezellig en ik heb veel gelachen, maar dat van mijn telefoon was wat minder leuk. Gelukkig weet ik al waar ik een goede iPhone 6 scherm reparatie kan laten uitvoeren! Blijkbaar had een andere vriendin ook een enorme barst in haar scherm, maar zij vertelde dat het snel en goed geregeld werd!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply