-

Inkopen doen voor mijn nieuwe huis!

10 april 2016

In de vorige  blog heb ik jullie al laten weten dat ik een nieuwe koopwoning heb gevonden waarvoor ik alle zaken inmiddels geregeld heb. Nu kan ik zelf bepalen wat ik met het huis doe en ik woon nu in een rustige buurt net buiten het centrum. Maar het leukste van een nieuw huis waar ik bijna in kan wonen is natuurlijk het kopen van toffe spullen om mijn huis in te gaan richten! Ik heb al in verschillende webshops een kijkje genomen en ik zal jullie vertellen welke merken me leuk lijken!

De leukste woonaccessoires bekijken

Het eerste dat ik meteen leuk vond waren de Riverdale accessoires. Het stijltje van dit merk is echt mijn smaak, simpel maar toch stijlvol en modern. Ik heb daar meteen wat dingen gekocht die leuk zijn voor mijn woonkamer en keuken. Ook heb ik even rondgekeken bij Oyoy, want dat is zo’n typisch Deens merk met strakke en minimalistische accessoires. Ik houd niet zo van tierelantijntjes, dus deze moderne merken passen perfect bij mijn smaak. Omdat ik nu wel genoeg woonaccessoires heb besteld voor de belangrijkste delen van het huis (keuken, woonkamer en slaapkamer) wil ik ook nog even kijken voor wat planten. Planten vind ik altijd zo prettig om in huis te hebben, al heb ik niet zulke groene vingers. Maar ik ben vastberaden om kamerplanten te bestellen, zodat ik ook nog wat anders dat leeft in mijn huis heb, haha! Waarschijnlijk ga ik de planten in de vensterbank zetten in de woonkamer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply