Vakantie

Marathon lopen en op reis

20 augustus 2019

Een marathon lopen in het buitenland is een unieke ervaring die bij veel mensen op de bucketlist staat. Heb jij al eens de marathon van Rotterdam of Amsterdam gelopen en wil jij een unieke uitdaging in het buitenland aangaan? Boek dan een marathonreis naar het buitenland, waarbij een gegarandeerd startbewijs en je overnachtingen zijn inbegrepen. Je hebt een ruime keuze uit bestemmingen en op sommige bestemmingen is het zowel mogelijk om een halve marathon als een hele marathon te lopen. Plak nog een paar dagen extra aan je verblijf vast zodat je na de marathon kunt genieten van een welverdiende vakantie.

Voordelen van een georganiseerde marathonreis

Bij verschillende reisorganisaties kun je een volledig georganiseerde marathonreis boeken. Op bijvoorbeeld Loopreizen boek jij een zorgeloze marathonvakantie naar het buitenland. Het grote voordeel van het boeken van een marathonreis is dat er een gegarandeerd startbewijs is inbegrepen bij je boeking. Hierdoor weet je zeker dat je mee kunt lopen, ook bij grote en populaire marathons die een loting hebben voor een startbewijs. Een bekend voorbeeld hiervan is de marathon in New York, maar bijvoorbeeld ook als je mee wilt lopen met de marathon van Berlijn wordt er steeds vaker geloot. Een marathonvakantie met een deskundige reisaanbieder biedt dan de perfecte uitkomst.

Marathonreizen naar vele bestemmingen

Weet jij al welke marathon jij wilt gaan lopen? Je kunt kiezen uit een groot aantal spectaculaire bestemmingen. Zo is het mogelijk om af te reizen naar New York, Parijs, Rome, Boston, Athene en Wenen voor een onvergetelijke duurloop. Ook halve marathons behoren tot de mogelijkheden. Deze kan je bijvoorbeeld lopen in Barcelona, Praag of Lissabon. Daarnaast zijn er unieke marathonlocaties die je aan kunt doen tijdens een marathonreis, zoals de magische Disney Run. Tijdens deze marathon loop je dwars door het kleurrijke pretpark. Ook voor de kinderen zijn er aparte loopwedstrijden, zodat jij je passie kunt delen met het hele gezin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply