-

Mijn stress wegshoppen!

17 april 2016

De laatste keer dat ik een blog plaatste had ik nog geschreven dat ik alles wel geregeld had. Nou, dat had ik beter niet kunnen zeggen! Afgelopen week moest ik toch nog wat zaken regelen en dat was een gedoe! Ik werd er aardig gestrest van, waardoor mijn werk ook niet zo lekker liep. Nu heb ik gelukkig even vrij en heb ik besloten om maar lekker te gaan shoppen, want dat is het beste medicijn voor elke vrouw! En stiekem wil ik een excuus hebben om kleding te kopen bij mijn nieuwe favoriete merk, haha.

Wat ga ik allemaal kopen?

Ik ben nu sinds een paar maanden een echte fan van het merk Studio Anneloes. Zij hebben kleding die je elke dag zou kunnen dragen en die je makkelijk kan combineren. Het is daardoor perfect voor mijn werk! Ik was al een tijd op zoek naar een mooie nieuwe broek, want al mijn broeken lijken ineens te slijten. Die Studio Anneloes broek ga ik dus sowieso bestellen! Als ik dan toch bezig ben met bestellen, kan ik net zo goed een jurk voor de feestavonden erbij doen. Ik zag een hele mooie donkerrode Studio Anneloes jurk die echt in mijn kast moet hangen. Even kijken of ze die nog in mijn maat hebben, anders ga ik op zoek naar vergelijkbare jurkjes bij een andere webshop. De laatste tijd draag ik trouwens erg graag jurkjes, dus misschien kan ik er wel een paar aan mijn kledingcollectie toevoegen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply